Onderhoud & renovatie

Voor onderhoud en eventuele renovatie van alles in en aan uw woning/onroerend goed kunt u bij mijn bedrijf terecht.

Onderhoud en eventuele renovatie van alles in en aan uw woning is van groot belang. Daarom besteed ik dan ook graag aandacht aan uw vragen of wensen omtrent deze belangrijke zaken. 

Onderhoud van daken en dakgoten is van belang om bijvoorbeeld lekkages te voorkomen. Lood- en zinkwerk en het bedekken van platte daken is al jaren een specialiteit van mijn bedrijf. Ik ben en blijf goed op de hoogte van de nieuwste technieken en voorwaarden om u weer in lengte van jaren een waterdicht dak te verschaffen. 

Op het gebied van sanitair heb ik al vele mooie projecten tot stand gebracht. De renovatie van badkamers en toiletruimtes wordt dan ook perfect uitgevoerd. Variërend van eenvoudig tot zeer luxe kunt u bij mij terecht. Maar ook onderhoud van uw sanitaire vertrekken is een belangrijk onderdeel van mijn vak. Denkt u maar aan hygiëne en lekkages, veel problemen op dit gebied zijn te voorkomen. 

Van vele klanten kwam steeds meer de vraag op de momenten wanneer ik b.v. het zink van hun dakgoten aan het vernieuwen was: kunt u ook gelijk ons houtwerk/schilderwerk opknappen? Ik heb daarom mezelf de afgelopen 10/15 jaren erop toe gespitst dergelijke klussen deskundig en kwalitatief hoogwaardig uit te kunnen voeren. Het resultaat is, dat ik steeds meer van dergelijke werkzaamheden op mijn pad krijg. Kijkt u maar eens bij de projecten op deze site.